back

Відновлення інфраструктури області — актуальні дані

09-09-2022 | 15:24

На Чернігівщині продовжуються першочергові роботи з відновлення пошкодженої інфраструктури. Днями підрядники працювали на таких об'єктах.

У Чернігівській міській лікарні № 2 склили вікна, а у Чернігівській центральній районній лікарні крім того і відновлювали покрівлю. Шпаклювали укоси у Чернігівському медичному центрі сучасної онкології.

У дитячому садочку № 10 міста Чернігів відновлювали покрівлю, у садочку № 22  — шпаклювали укоси. У школі № 30 встановлювали вікна.

Продовжували склити вікна в адміністративній будівлі Головного управління Державної казначейської служби України в області. Такі ж роботи здійснювали у гуртожитку  Чернігівського професійного будівельного ліцею та в будівлі готелю «Придеснянський».

Тривали роботи з відновлення однієї з ліній електропередачі — там монтували новий провід.

Продовжувалися роботи з відновлення семи житлових багатоповерхівок обласного центру. У будинках по вулицях Чорновола, Ремісничі, Борщовій, Текстильників, Бєлова робітники працювали над покрівлею та дерев’яними конструкціями. На об’єкті по вулиці Толстого ще і встановлювали віконні блоки. Склили вікна у будинку по вулиці Пухова.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій 
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації