back

Ялівщина стала чистішою

15-07-2022 | 13:52

Червневі дні радували спекотною погодою, отже і кількість відпочивальників у регіональному ландшафтному парку «Ялівщина» суттєво збільшилася. Однак, не завжди, гуляючи парком, ми отримуємо естетичне задоволення, тому що замість зеленого листя, чистого повітря чи щебету птахів помічаємо переважно бруд, сміття та купи використаної пластикової чи скляної тари.

За ініціативи комунального закладу «РЛП «Ялівщина»» 15  липня було організоване чергове прибирання парку, до якого долучилися працівники Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської ОВА, Державної екологічної інспекції у Чернігівській області, студенти ВНЗ, місцеві жителі.

Всі працювали не покладаючи  рук: прибирали «заховане» у траві сміття, діставали пластикові пляшки. Загалом учасники акції зібрали щонайменше 30 120-літрових мішків з непотребом.

Дякуємо всім, хто працював на користь благоустрою та чистоти парку, бо впорядковування та приведення до належного естетичного стану території – це свідомий обов’язок кожної людини і ознака нашої культури.

Комунальний заклад «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» просить усіх цінувати роботу, зроблену сьогодні, культурно відпочивати і не залишати сміття після себе в парку!

Департамент екології та природних ресурсів
Чернігівської обласної військової адміністрації