back

На Чернігівщині облаштували ще одну переправу через зруйнований міст

14-07-2022 | 13:45

Днями у Ніжинському районі відкрили новий тимчасовий проїзд біля одного з мостів, зруйнованого під час російського вторгнення.

Ця переправа спрощує рух одним із важливих маршрутів, який з’єднує райони Чернігівщини. Над її облаштуванням близько місяця працювали підрядники Служби автомобільних доріг у Чернігівській області разом з Державною спеціальною службою транспорту.

— Поновлення дорожньої мережі, вирішення логістичних питань та спрощення пересування областю — надзвичайно важливо для відновлення області та її нормальної життєдіяльності, — наголосив заступник начальника Чернігівської ОВА Дмитро Синенко.

Загалом під час бойових дій на Чернігівщині було пошкоджено понад 1100 км державних та місцевих автодоріг. Також зруйновано 30 мостів — втім, на двох третинах з них вже вдалося відновити транспортне сполучення.

Після деокупації області дорожники щодня працюють над відновленням транспортних зв’язків для стабілізації гуманітарної ситуації. Усі роботи проводяться з дозволу військових та після розмінування території.

За матеріалами Служби автомобільних доріг у Чернігівській  області