back

Віктор Янукович: У державі продовжується робота щодо поліпшення якості надання адміністративних послуг

22-02-2013 | 15:37

В Україні продовжується робота щодо поліпшення якості надання адміністративних послуг. Про це Президент України Віктор Янукович повідомив під час телепроекту «Діалог з країною». «Ця робота триватиме далі, щоб ми значно поліпшили надання послуг державними організаціями», - сказав Глава держави.

На переконання Президента, створення центрів надання адміністративних послуг - це значне досягнення в напрямку покращення якості їх надання. Проте, додав він, необхідно й надалі працювати над створенням єдиної системи, програми звітності та контролю для різних закладів.

Віктор Янукович наголосив на потребі вирішення зазначеної проблеми спільно з користувачами послуг таких центрів та їх працівниками - Президент запропонував їм взяти участь у створенні необхідних програм. «Ми в обов’язковому порядку це питання вирішимо разом з вами. Ми будемо радитись з підприємцями, з бізнесом, з працівниками цих центрів - ви можете бути не просто замовником цих адміністративних послуг, ви можете стати й учасником створення цих програм», - сказав Глава держави.