back

Президент: Влада посилює соціальний захист ветеранів Великої Вітчизняної війни

22-02-2013 | 15:36

Влада постійно працює над посиленням соціального захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час телепроекту «Діалог з країною». «Усі програми, які спрямовані на підтримку учасників, ветеранів Великої Вітчизняної війни - завжди будуть в державі розвиватися. Ми кожного року будемо додавати до того, що ми зробили», - сказав Глава держави.

«Наші ветерани - це ті люди, які принесли мир і перемогу на нашу землю. Сьогодні ми зобов’язані вам віддячити, ми зобов’язані вам як ваші сини, як ваші онуки створити всі умови, щоб ви могли спокійно жити - не виживати, а жити - в нашій країні», - зазначив Віктор Янукович у розмові у прямому ефірі з ветеранами Рівненської області.

Президент також наголосив, що Україна на гідному рівні відзначить 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні. «Це та дата, яку ми повинні відсвяткувати на високому рівні. Тому найближчим часом я підпишу відповідні документи. Буде створений організаційний комітет», - повідомив В.Янукович.

Глава держави також підкреслив, що з року в рік покращується медичне обслуговування ветеранів Великої Вітчизняної війни. «Крім шпиталів ми започаткували ще створення відповідних палат для ветеранів - практично в усіх лікарнях нашої країни. Ми слідкували і будемо слідкувати за тим, щоб ви завжди були забезпечені якісним лікуванням, необхідними ліками, і це буде виконуватися як на рівні місцевих органів влади, так і на рівні держави», - заявив Президент.