back

Тривають ремонтні роботи з відновлення дитячої лікарні

07-06-2022 | 09:02

За час російського вторгнення та бойових дій у Чернігові зазнали руйнувань всі без винятку медичні заклади. Наразі триває їх ремонт — аби жителі регіону та обласного центру отримували якісні медичні послуги.

Здійснюються роботи у Чернігівській обласній дитячій лікарні. Снарядами та вибуховими хвилями тут пошкоджені та потребують заміни вікна, двері та частина покрівлі.

— Від уламків пошкоджені три будівлі головного корпусу, інфекційне відділення, харчоблок, технічні приміщення, — зазначив заступник генерального директора лікарні з технічних питань Ігор Ністор.

Кошти на ремонт закладу із резервного фонду спрямував Уряд. Це частина із загальної суми у 250 млн грн, що призначена для відновлення області після бойових дій та окупації.

— Обласна дитяча лікарня не припиняла роботу під час бойових дій. Вдячні лікарям за проведену роботу. Сподіваємось, що ремонт буде закінчено через 2-2,5 місяці і ми побачимо ту лікарню, яку бачили до військової агресії, — прокоментував перший заступник начальника Чернігівської ОВА Костянтин Мегем.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації