back

Від одягу до пікапів: обласна військова адміністрація спільно з волонтерами доставила допомогу бійцям на передову

04-06-2022 | 09:00

Днями заступник начальника Чернігівської обласної військової адміністрації Дмитро Синенко та радник начальника ОВА В’ячеслав Скоряк повернулися з однієї з гарячих точок сходу України — міста Бахмут. Разом з волонтерами вони доставили необхідні речі для чернігівських захисників, які зараз воюють на передовій.

За словами Дмитра Синенка, зв’язок з військовими адміністрація не втрачає і постійно надає допомогу.

— Військові звернулися до начальника ОВА, і спільними зусиллями ми намагалися зібрати все необхідне. Дещо купили за власні кошти, з чимось допомогли волонтери. Для виконання завдань на лінії зіткнення ми передали нашим захисникам два пікапи (до речі, від місцевих підприємств). Також доставили пару комплектів обладнання «Старлінк», маршрутизатори, бензинові та дизельні генератори, бензопили, інші речі, — розповів Дмитро Синенко.

Серед іншого — лопати, ємності для питної води, тактичні аптечки, ноші (витримують до 150 кг), каремати, надувні матраци, спальні мішки, теплий одяг, дощовики, вітамінні комплекси.

— На цьому зупинятися не збираємося. Ми на постійному зв’язку. Адже наші воїни мають відчувати всебічну підтримку з рідної Чернігівщини, щоб якнайскоріше повернутися додому з такою довгоочікуваною перемогою, — наголосив заступник начальника ОВА.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації