back

Грантовий конкурс в межах програми «Український фонд швидкого реагування»

24-05-2022 | 11:50

Програму «Український фонд швидкого реагування» впроваджує Міжнародна рада досліджень і обмінів (IREX) у відповідь на вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року. Програма розроблена для вирішення нагальних критичних потреб та підвищення стійкості. 

За допомогою цього конкурсу грантоотримувачі отримають фінансування для реалізації своїх проєктів, які допомагають громадянам та інституціям України розбудувати стійкість зараз та після завершення бойових дій. Обсяг виділеного фінансування та терміни реалізації значною мірою залежатимуть від особливостей конкретних затверджених проєктів.

Усі запропоновані проєкти повинні відповідати головній меті Програми – підвищити стійкість України або задовольнити нагальні потреби, що виникли в результаті російського вторгнення. Щоб бути прийнятим відбірковою комісією Фонду, проєкт повинен мати прямий зв’язок з обставинами, викликаними війною.

Не будуть розглядатися заявки, пов’язані з наданням військової допомоги та/або допомоги будь-якій військовій установі/структурі/частині/підрозділу чи органу виконавчої влади і військового управління.

Очікувана тривалість підтримки IREX та період виконання – з червня 2022 року по березень 2023-го. Графік реалізації може змінюватися, залежно від потреб програми та наявності фінансування.

Дата завершення прийому заявок — 30 травня 2022. 

Для участі необхідно надіслати заявка на грантову підтримку та бюджет на електронну пошту [email protected] з темою листа «Грант Українського фонду швидкого реагування». Одна організація або група організацій може подати на розгляд максимум дві заявки на грантову підтримку.

Запит на отримання заявок — за посиланням.

Детальніше тут.

Департамент економічного розвитку
Чернігівської обласної військової адміністрації