back

Експрес онлайн-інкубатор

13-05-2022 | 17:45

Silab Ukraine та Український соціальний венчурний фонд за підтримки 1to4 Foundation (Швейцарія) запускають експрес онлайн-інкубатор для створення та розвитку соціальних підприємств.

За результатами участі команд в інкубаційній програмі та презентованих бізнес-планів незалежним експертним комітетом буде відібрано кілька проєктів, які отримають фінансову підтримку в розмірі від 2000 до 10000 євро для запуску підприємств. 

Початок: 7 – 29 червня 2022 року.

Інкубаційна програма розрахована на ініціативні групи або зареєстровані організації, які мають чітку ідею створення соціального бізнесу або вже протягом шести місяців займаються її апробацією. Для участі у програмі буде відібрано до 20 команд.

Формат навчання:

• сім лекційних онлайн-занять тривалістю 3 години;

• щотижневі індивідуальні онлайн-консультації для команд з менторами та експертами;

• виконання домашніх завдань, спрямованих на підготовку бізнес-планів соціальних підприємств після кожного заняття;

• презентація розробленого бізнес-плану під час завершальної пітч-сесії.

Умови участі:

• кожне підприємство має бути представлено командою з мінімум двох осіб, які беруть участь у програмі на постійній основі;

• підтверджена готовність усіма членами команди відвідувати 100% занять та виконувати домашнє завдання в повному обсязі.

Дедлайн — 26 травня.

19 травня о 10:00 SiLab Ukraine проведе вебінар, під час якого зацікавлені учасники матимуть можливість поставити уточнювальні запитання по аплікаційній формі, а також дізнатися про детальну програму та очікувані результати інкубаційної програми. Зустріч відбудеться за посиланням.

Детальніше тут.

Департамент економічного розвитку
Чернігівської обласної військової адміністрації