back

Міжнародна організація з міграції вивчає потреби Чернігівщини

13-05-2022 | 17:29

Попри постійні обстріли прикордонних населених пунктів, Чернігівщина починає відновлювати те, що знищено протягом активних бойових дій. У цій справі область відчуває підтримку держави та міжнародних партнерів.

Зокрема сьогодні у Чернігові працювали представники Міжнародної організації з міграції (МОМ). Ця потужна міжнародна міжурядова організація наразі розширила спектр роботи та серед іншого пропонує гуманітарну підтримку регіонам, що постраждали.

Детальніше про стан справ на Чернігівщині МОМ розповів заступник начальника обласної військової адміністрації Дмитро Іванов. До спілкування також долучилися директор Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Сергій Болдирев; директор Департаменту економічного розвитку Олександра Хомик та начальник відділу зовнішніх зносин цього ж Департаменту Віктор Власенко.

«На даний час  серед пріоритетів роботи обласної військової адміністрації — відновлення роботи підприємств, що забезпечують життєдіяльність територій: підприємств критичної інфраструктури області; соціальних закладів, житлового фонду, — акцентував Дмитро Іванов. — Ми щиро дякуємо за увагу до нашого регіону і будемо раді будь-якій підтримці».

Сторони обмінялися баченням подальшої співпраці та визначилися з першочерговими задачами.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій 
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації