back

Вітання з Днем захисника Вітчизни

23-02-2013 | 09:00

Шановні захисники Вітчизни!

Щиро вітаємо вас зі святом, яке є символом нерозривного зв’язку поколінь і спадкоємності військових традицій.

Цей день уособлює доблесть і героїзм як нинішніх захисників Вітчизни, так і всіх мужніх оборонців рідної землі, які впродовж тисячоліть здобували немеркнучу славу нашому воїнству.

Висловлюємо щиру вдячність ветеранам Великої Вітчизняної війни, які відстояли честь і свободу у двобої з фашизмом, а зараз роблять вагомий внесок у виховання молоді на ідеях патріотизму та любові до отчої землі, гордості за рідну Чернігівщину.

Їх героїчну естафету перейняло нове покоління захисників, які нині підтримують бойову готовність Української армії, несуть службу в складі миротворчих загонів.

Зберігаючи славні ратні традиції своїх попередників, військовослужбовці працюють над підвищенням могутності та обороноздатності нашої Вітчизни, виконанням завдань, поставлених перед Збройними силами України Президентом України Віктором Януковичем щодо надійного забезпечення недоторканності території нашої держави, охорони мирної праці її громадян.

Бажаємо усім вам, дорогі наші ветерани і захисники Вітчизни, міцного здоров’я і невичерпної енергії, миру і добробуту в родинах, нових здобутків у благородній справі служіння Українському народу.



Голова обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Володимир Хоменко Анатолій Мельник