back

ТОВ «Ліки України» працює над відновленням повноцінної роботи всієї мережі

26-04-2022 | 19:33

ТОВ «Ліки України» — найбільша мережа аптек на Чернігівщині. Підприємство продовжувало працювати навіть за активних бойових дій на території області. Звісно, були проблеми з постачанням медичних препаратів, але зараз, з покращенням логістики, асортимент ліків поступово збільшується.

Як повідомили у ТОВ «Ліки України», наразі ведеться робота щодо повноцінного відновлення всієї мережі. Адже без втрат не обійшлося: деякі аптеки зруйновані, приміром, як у кардіодиспансері та районній лікарні Чернігова, деякі ж — розграбовані під час окупації (як приклад — Тупичів та Седнів).

За інформацією підприємства, на сьогодні постійно працюють аптечні заклади в колишніх райцентрах області. У Чернігові таких закладів п’ять: на вулицях Пирогова, Рокосовського, Мазепи, Шевченка, а також на проспекті Миру. Крім того, почала працювати аптека у приміщенні психоневрологічної лікарні у Халявині. Усі інші відкриваються залежно від ситуації на місцях. Інформація про роботу аптек оновлюється щодня на офіційній сторінці товариства у фейсбуці.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій 
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації 
за повідомленням ТОВ «Ліки України»