back

Представлено нового начальника Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області

20-02-2013 | 12:52

20 лютого особовому складу ТУ МНС України в області та Управління Держтехногенбезпеки в області представлено нового начальника управління ДСНС у Чернігівській області – полковника служби цивільного захисту Вадима Шулюка, який до цього обіймав посаду першого заступника начальника ТУ МНС України в Херсонській області.

У представленні взяли участь директор департаменту персоналу Державної служби України з надзвичайних ситуацій Олександр Євсюков та голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко.

Губернатор подякував за плідну співпрацю Володимиру Мусі, який майже три роки очолював цю структуру, зауваживши, що під його керівництвом територіальне управління достойно справлялося з надзвичайними ситуаціями, що виникали на території області та побажав йому подальшої успішної роботи на посаді начальника Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Київській області.

Водночас голова облдержадміністрації зауважив, що перед новим керівництвом управління наразі стоять вкрай важливі завдання, адже робота служби – не лише реагування на надзвичайні ситуації, а в значній мірі – упередження, профілактична робота, яка б не давала можливості виникнення надзвичайних ситуацій.

«Область повинна знати, що є одна монолітна служба, яка виконує завдання, поставлені Президентом України та керівником служби на рівні держави, діє оперативно і узгоджено», - підкреслив Володимир Хоменко.

Прес-служба облдержадміністрації