back

Засідання Громадської ради при ОДА заплановано на другу половину лютого

27-01-2022 | 09:38

На засіданні президії Громадської ради, що відбулося 26 січня, обговорено питання підготовки засідання Громадської ради, яке орієнтовно відбудеться у другій половині лютого.

На наступному засіданні буде розглянуто звіт про роботу Громадської ради у минулому році та план її роботи на 2022 рік, який складається з пропозицій комітетів Громадської ради. 

Так, комітетом транспорту та промисловості Громадської ради вже 2 лютого заплановано проведення засідання за «круглим столом» щодо ускладнення ситуації на ринку пасажирських автомобільних перевезень області у зв’язку з наявністю перевізників, які здійснюють перевезення пасажирів без відповідних дозвільних документів та карантинних обмежень під час пандемії. 

Наразі не всі комітети надали свої пропозиції до плану роботи Громадської ради. Тож вирішено провести ще одне засідання президії та остаточно визначити перелік питань для розгляду на Громадській раді.

— Питання, які плануються виносити на розгляд Громадської ради, прошу попередньо опрацьовувати в комітетах. І звісно Громадська рада розглядає не особисті питання чи проблеми, — зауважив директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Андрій Подорван.

Крім того, розглядалось питання щодо некоректної інформації про представника Громадської ради, яка з’явилась на інформаційному ресурсі обласного центру.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю облдержадміністрації