back

Вшанували переможців та лауреатів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2013»

14-02-2013 | 18:23

На виконання відповідного Указу Президента України щороку в Україні проводиться Всеукраїнський конкурс «Учитель року», метою якого є виявлення і підтримання творчої праці вчителів, підвищення їх професійної майстерності, популяризації педагогічних здобутків.

14 лютого в Палаці дітей та юнацтва обласного центру відбулося урочисте нагородження переможців та лауреатів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2013». Привітати кращих педагогів області завітали голова обласної ради Анатолій Мельник та в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика.

За дорученням голови облдержадміністрації Володимира Хоменка Юрій Музика подякував вчитилям за високе служіння обраній професії, самовідданість та невтомну працю.

«Ваша здатність передати кожному своєму підопічному не тільки знання, але й часточку душі, - запорука того, що цей рік стане роком піднесення дитячої творчості, розкриття талантів майбутніх фізиків, програмістів, знавців рідної та іноземних мов, прихильників мистецтва, – підкреслив в.о. заступника голови облдержадміністрації.

Було також наголошено, що завдяки спільним зусиллям Президента України Віктора Януковича, Верховної Ради, Уряду, органів державної влади, освітян, представників громадських організацій вдалося зробити конкретні і суттєві кроки на шляху до якості та доступності освіти.

Понад 300 учителів Чернігівської області взяли участь у цьогорічних районних та міських етапах цього конкурсу. 22 найпрофесійніших педагогів були відібрані та взяли участь в обласному етапі, який проходив у Чернігові з 12 по 13 лютого.


Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації