back

Програма стажувань задля просування інновацій та підприємництва UBL PIE

09-12-2021 | 16:12

Ukrainian Business Leaders: Promoting Innovation and Entrepreneurship 
(UBL PIE) – це програма для українських підприємців, які мають за мету розвиток сфер бізнесу, соціального підприємництва, інновацій, регіонального економічного зростання, технологій тощо.

Цілі програми:

  • покращити знання та можливості молодих підприємців, інноваторів та експертів у сфері бізнесу з різних спільнот та громад України, аби втілити у життя їхній потенціал, як лідерів та рушіїв економічного розвитку та інновацій у регіонах України;
  • створити динамічну, ініціативну та міцну спільноту українських підприємців, інноваторів та експертів у сфері бізнесу;
  • створити партнерства між американськими та українськими компаніями, підприємствами та бізнесами;
  • сприяти порозумінню та стійким зв’язкам між громадянами України та США.

Програма UBL PIE передбачає стажування у США для бізнес-лідерів, організоване з метою набуття ними практичного досвіду завдяки проходженню індивідуального стажування в американській бізнес-структурі.

Підбір такої структури відбуватиметься з урахуванням професійних інтересів та досвіду учасника. Це може бути приватний бізнес, корпорація, неприбуткова або міжнародна організація підтримки бізнесу, центр розвитку бізнесу при університеті, бізнес-акселератор чи інкубатор, урядовий офіс економічного розвитку тощо. Один учасник проходитиме стажування в одному місці впродовж усієї програми.

Учасники отримають доступ до сучасних бізнес-інструментів, концептів та принципів, які зміцнять їхні лідерські та технічні можливості за допомогою інтерактивних та персоналізованих проєктів, а також допоможуть побудувати тривалі професійні відносини між американцями та українцями, що поділяють спільний інтерес у сприянні економічному розвитку. Програма також міститиме можливості для професійного розвитку, такі як воркшопи, лекції та ознайомчі візити до релевантних установ.

Щоб мати право участі в UBL PIE, кандидат повинен:

  • бути громадянином України й на момент подання аплікаційної форми проживати у країні громадянства;
  • бути не молодшим за 21 рік на момент подання заявки;
  • вільно володіти англійською мовою;
  • мати відповідний досвід роботи та спрямованість на продовження кар’єри  у сферах бізнесу, соціального підприємництва, інновацій, соціальних мереж, регіонального економічного розвитку та/або технологій.

За умови успішного проходження конкурсного відбору на програму, усі витрати на участь, пов’язані з перебуванням, проживанням та стажуванням, покриває програма.

Кінцевий термін подачі заявок: 13 грудня 2021 року.

Онлайн аплікаційна форма знаходиться за посиланням.

Контактний e-mail: [email protected] .

Детальна інформація про правила подачі документів знаходиться за посиланням.

За інформацією Департаменту економічного розвитку
Чернігівської обласної державної адміністрації