back

Представників інститутів громадянського суспільства запрошують до складу Координаційної ради

02-12-2021 | 16:00

Під час зустрічі представників інститутів громадянського суспільства з директором Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Андрієм Подорваном, яка відбулась 1 грудня, обговорено концепцію роботи нового складу Координаційної ради з питань сприяння розвитку громадянського суспільства.

Адже одним із завдань   Указу Президента України від 27 вересня 2021 року № 487/2021 «Про Національну стратегію сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021–2026 роки»   для обласної державної адміністрації є забезпечення належної роботи регіональної координаційної раду з питань сприяння розвитку громадянського суспільства.

Вирішено розмістити оголошення про формування Координаційної ради з питань сприяння розвитку громадянського суспільства на офіційному сайті та сторінці Фейсбук обласної державної адміністрації.

Бажаючі представники інститутів громадянського суспільства можуть подати свої кандидатури до складу Координаційної ради до 14 грудня 2021 року (включно) за посиланням. Пропозиції будуть узагальнені Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА.

Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства долучитися до роботи Координаційної ради.

 

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю облдержадміністрації