back

Велике будівництво: триває реконструкція мосту через річку Лисогір

01-11-2021 | 10:25

Продовжується реконструкція 46-метрового мосту через річку Лисогір поблизу села Олексинці на трасі Н-07 Київ - Суми - Юнаківка. Зараз підрядник бетонує другу опорну монолітну плиту прогонової будови. Роботи тут стартували наприкінці травня поточного року.

У процесі реконструкції мостову споруду, збудовану у 1969 році, оновлять повністю, відповідно до сучасних норм навантаження та безпеки дорожнього руху.

Підрядна організація - ТОВ "ШБУ-77".

Об'їзд місця проведення ремонтних робіт здійснюється по тимчасовій дорозі, зведеній паралельно до старого мосту.

Нагадаємо, що у 2021 році у Чернігівській області проводяться масштабні роботи з капітального ремонту траси Н-07 Київ - Суми - Юнаківка. Дорога ремонтується в межах державного інвестиційного проєкту "Приведення стану автомобільних доріг транспортного сполучення Київ - Суми - Харків (в межах Чернігівської та Сумської областей) до сучасних технічних вимог". Протяжність дороги по території області - майже 143 км. Це шлях, що поєднує південь Чернігівщини з Київщиною та Сумщиною.

На виконання програми президента України "Велике будівництво" цьогоріч у Чернігівській області планується відремонтувати 182 кілометри доріг державного значення.

За повідомленням Служби автомобільних доріг у Чернігівській області