back

Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю — 30 років

28-10-2021 | 10:00

28 жовтня – звичайна дата в календарі.

А для працівників Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю — гарна нагода підбити підсумки зробленого, оцінити ефективність реалізованих програм та обміркувати план дій на наступні роки.

Історія створення, становлення та розвитку Фонду довга й насичена. Фонд змінюється, реорганізовується, знаходиться у вирі подій, але з оптимізмом зустрічає наступні десятиріччя. А своє 30-річчя відзначає в надзвичайних умовах, викликаних пандемією.

За три десятки років працівники отримали безцінний досвід у сфері соціального захисту осіб з інвалідністю.

Колектив установи демонструє відповідальність за долю осіб з інвалідністю, стабільність і надійність роботи установи. Кожен фахівець Фонду добросовісно та професійно докладає зусилля для підвищення якості надання послуг, забезпечує захист інтересів клієнтів.

Низький уклін всім працівникам Фонду за вірність професії і покликанню, стійкість і чуйність, постійну готовність прийти на допомогу, за знання, вміння і досвід !

Особливі слова вдячності всім соціальним партнерам, які задіяні у процесі реалізації прав осіб з інвалідністю — органам соцзахисту, служби зайнятості, а також роботодавцям, які найбільше впливають на забезпечення працевлаштування осіб з інвалідністю.

Твердо переконана, що і надалі Фонд виконуватиме свою місію на високому рівні, а його команда гордо нестиме звання лідерів у своїй сфері !

Нехай збуваються усі добрі надії і прагнення, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов`язку.

30 років – це лише мить і крок до нових злетів, щоб, як писав поет з поетів, – перемагати і жити!

Директор Чернігівського обласного відділення
Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Ірина Лось