back

У Чернігівській області 26 жовтня відбудеться комплексна перевірка системи оповіщення

23-10-2021 | 10:11

Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА 26 жовтня проводитиме комплексну технічну перевірку територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення Чернігівської області з передачею всіх команд та навчальних повідомлень цивільного захисту до керівного складу районів та міст обласного значення.

Буде проведена перевірка працездатності ліній управління та пристроїв для запуску електросирен в місті Чернігові та районних центрах області без запуску електросирен.

З автоматизованого робочого місця відповідального чергового Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА буде здійснена перевірка за мобільними телефонами груп абонентів облдержадміністрації, підприємств міста Чернігова, силових структур та керівного складу районів і міст обласного значення.

О 13.32 год. для оповіщення населення Чернігова і прилеглих до міста населених пунктів буде передаватися навчальне повідомлення на радіостанції «Наше Радіо» на частоті 104.3 МГц.

О 14.00 год. передаватиметься навчальне повідомлення для мешканців Чернігова по проводовому радіо.

О 14:05 год. на першому каналі Українського радіо для населення області буде передаватися навчальне повідомлення за допомогою FM-передавачів в Чернігові, Бахмачі, Прилуках, Новгороді-Сіверському, Сосниці та Холмах.

За інформацією Департаменту з питань цивільного захисту
та оборонної роботи Чернігівської облдержадміністрації