back

У Чернігові обговорили питання співпраці з ПРООН у напрямку розвитку бізнесу

07-10-2021 | 11:51

Участь Ліги ділових та професійних жінок у проєктах, що реалізуються за підтримки Програми розвитку ООН в Україні, обговорили вчора учасники зустрічі в Агенції регіонального розвитку.

Обговорювані проєкти стосуються створення стандартів ведення бізнесу та запровадження системи саморегулювання, зміцнення бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств, розширення економічних можливостей жінок та подолання гендерних стереотипів у веденні бізнесу.

Участь у заході взяли Дафіна Герчева, постійна представниця ПРООН в Україні, Віктор Мунтян, керівник Програм відновлення та розбудови миру, ПРООН, Максим Борода, керівник проєкту «Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малого та середнього бізнесу в Україні», заступник голови облдержадміністрації Дмитро Іванов, представниці Ліги ділових та професійних жінок.

За словами голови правління Ліги Юлії Заїки, ця громадська організація має на меті зробити бізнес в Україні ефективним, а жінок — успішними та компетентними. Для цього й реалізуються різноманітні програми та проєкти, проводяться тренінги, бізнес-фести, бізнес-сніданки, нетворкінг та інші нові формати діяльності, які об’єднують підприємниць, збагачують їх новим досвідом, відкривають нові перспективи.

У ході зустрічі були обговорені різні аспекти розвитку організаційної, управлінської та фінансової спроможності бізнес-об’єднань, а також конкретні проблеми ведення бізнесу під час пандемії ковіду, шляхи їх подолання та відновлення фінансових, кадрових та психологічних ресурсів.

Дякую за змістовну зустріч. Цікаво було би провести хоча б один робочий день з кожною із вас. Думаю, у вас багатому чому можна навчитися, — підсумувала розмову постійна представниця ПРООН в Україні Дафіна Герчева.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації