back

Готель «Слов’янський» приватизують на прозорому аукціоні

01-10-2021 | 16:36

Наразі Фонд держмайна готує об’єкт зі стартовою ціною 50,99 млн грн у Новгород-Сіверському до приватизації. Орієнтовна дата аукціону — 6 листопада 2021 року.

Готель збудували у Новгород-Сіверському у 2004 році. Його площа — майже 5 тис. кв метрів.

У готелі  є номери 4-х типів: стандарт, напівлюкс, люкс, апартаменти. Кожен номер обладнаний кондиціонером, сейфом, і окремою ванною кімнатою з цілодобовим водопостачанням. У будівлі працює супутникове телебачення та інтернет. На додачу у «Слов’янському» є конференц-зала, ресторан на дві зали, салон краси, тренажерний зал, більярд-клуб, турецька лазня, сауна з басейном та дискобар.

Готель має вигідне розташування поблизу Спасо-Преображенського монастиря (XI-XII ст.) За 2 кілометри знаходиться автовокзал. На відстані 100 м від готелю розміщений стадіон, який у разі потреби можна використати для посадки гелікоптера. Крім того, Новгород-Сіверський — туристичне місто з багатою історичною спадщиною, а тому попит на подібну установу тут є.

На сьогодні готель діє, але є збитковим. Саме тому його приватизація є необхідною. До того ж підприємства, які не є стратегічними, ФДМУ  активно реалізовує. Приватизація готелю дасть новий поштовх для його розвитку, нові робочі місця, привабить туристів, а також простимулює розвиток Новгород-Сіверського краю, — зауважила Юлія Амельченко, заступниця начальника управління Регіонального відділення Фонду державного  майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях.

Більше пропозицій з оренди державного майна на сайті.

За інформацією Управління забезпечення реалізації
повноважень у Чернігівській області Регіонального відділення
ФДМУ по Київський, Черкаській та Чернігівській областях