back

Стан розрахунків теплопостачальних підприємств за спожитий природний газ розглянули на всеукраїнському селекторі

04-02-2013 | 14:00

2 лютого у Кабінеті Міністрів України під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Юрія Бойка пройшла селекторна нарада з питань стану розрахунків теплопостачальних підприємств за спожитий природний газ за підсумками 2012 року та січня 2013 року.

У нараді від Чернігівської області взяли участь заступник голови облдержадміністрації Віктор Геращенко, директор Департаменту ЖКГ, регіонального розвитку та інфраструктури ОДА Петро Головач, керівники теплопостачальних підприємств області.

Віце-прем’єр-міністр України попередив керівництво областей про те, що керівники на місцях будуть нести особисту відповідальність за ситуацію, що склалася із незадовільним рівнем розрахунків за енергоносії в регіонах і суттєвим приростом заборгованості з початку опалювального сезону. Він доручив Міненерговугіллю, Мінрегіону та НАК “Нафтогаз України” у двотижневий строк створити робочу групу з аналізу причин незадовільного стану розрахунків теплопостачальних підприємств за спожитий природний газ та вжити невідкладних заходів щодо їх усунення, у тому числі шляхом прийняття відповідних кадрових рішень.

Юрій Бойко наголосив, що споживачі не повинні страждати через непрофесійні дії окремих керівників теплопостачальних підприємств.

Підсумовуючи, Віце-прем’єр-міністр заявив, що протягом наступних двох тижнів повинні бути вжиті заходи з підвищення рівня розрахунків за газ та ліквідації заборгованості.


За повідомленням прес-служби
Віце-прем’єр-міністра України