back

Дмитро Іванов відвідав Корюківську громаду

02-09-2021 | 09:49

1 вересня радник голови Чернігівської ОДА Дмитро Іванов відвідав Корюківську громаду.

Першим закладом, де побував Дмитро Іванов, стала Корюківська ЗОШ І-ІІІ ступеня № 1. Сьогодні тут навчається 770 учнів. Загалом у реконструкцію школи на сьогодні вкладено близько 80 мільйонів гривень, школа є опорною для Корюківської громади та однією з найсучасніших за рівнем обладнання та умов навчання в області.

— Корюківська школа № 1 є взірцевою за всіма показниками, ми і надалі докладатимемо максимум зусиль для її роботи. Вже цього року по програмі  «Спроможна школа» профінансуються роботи по ремонту харчоблоку цієї школи, що підвищить умови праці та покращить якість харчування учнів закладу, — зазначив Дмитро Іванов.

Цього ж дня Дмитро Іванов побував у селі Перелюб цієї ж громади, де також розташована опорна школа. Для підвозу учнів до місцевої ЗОШ було придбано 2 шкільні автобуси, адже у школі навчається майже півтори сотні учнів. Він підкреслив, що саме завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» до цієї, однієї з найвіддаленіших шкіл громади відремонтовано дорогу. Нові шкільні автобуси дадуть змогу місцевим школярам безпечно та комфортно добиратися на навчання. Загалом, 11 шкіл області отримають додаткове фінансування у рамках програми «Спроможна школа». Програма має на меті розвиток навчальних закладів перш за все в об’єднаних громадах області.