back

7,7 тисячі вакансій укомплектували роботодавці Чернігівщини у поточному році за сприяння служби зайнятості

27-08-2021 | 16:35

За словами директорки обласного центру зайнятості Лідії Падалки, добір персоналу у службі зайнятості сьогодні здійснюється на засадах рекрутингу, а тому більш якісно та оперативно. Рекрутери обласної служби зайнятості, окрім власної інформаційно-аналітичної бази, аналізують й інші джерела інформації про шукачів роботи. А саме: інтернет-ресурси, засоби масової інформації та соціальні мережі.

Серед переваг рекрутингу у службі зайнятості називають – мінімізацію часу роботодавця на підбір персоналу, адже рекрутери здійснять ретельний відбір кандидатів на робочі місця та проведуть попередню співбесіду з ними. Послуги спеціалістів з рекрутингу у службі зайнятості цілком безоплатні.

Отже, якщо ви шукаєте працівників, скористайтесь послугами рекрутерів служби зайнятості. Вони оперативно розмістять та будуть щоденно моніторити актуальні вакансії на сайтах пошуку роботи "Work.ua" та "Jooble.org". А також поширюватимуть ваші пропозиції  через соціальні мережі "Facebook" та "Instagram", зокрема на сторінці обласного центру зайнятості «Вакансії міста Чернігова та області».

За інформацією обласного центру зайнятості