back

У Чернігові відбудеться Всеукраїнський патріотичний забіг

27-08-2021 | 15:43

Цієї суботи, 28 серпня, о 10:00 год. на Красної площі стартує Всеукраїнський патріотичний Забіг пам'яті загиблих воїнів АТО/ООС «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Взяти участь можуть усі охочі. Про це повідомив директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Андрій Шемець сьогодні під час брифінгу в облдержадміністрації. Участь у заході також взяли представник Міністерства у справах ветеранів України в Чернігівській області Володимир Мироненко та начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міськради Андрій Дериземля.

Володимир Мироненко повідомив, що бігуни долатимуть такі дистанції: півтора кілометра, 3,5 і 7 км. Також цьогоріч відбудеться дитячий забіг на 300 метрів. Всі охочі бігти мають зареєструватися біля малої міської сцени на Алеї Героїв. Початок реєстрації — о 8:00 год. Задля безпеки учасників заходу з дев’ятої години ранку перекриють проїзну частину від Червоної площі до виїзду з міста на Київ.

Наприкінці брифінгу спікери запросили всіх небайдужих приходити в білих футболках та долучатися до Забігу. Сподіваються, що похмура погода не завадить вшанувати пам'ять загиблих героїв.

Нагадаємо, що захід пройде за сприяння Міністерства у справах ветеранів, Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівської міської ради, громадських організацій.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації