back

Чернігівщина на фестивалі «Мандруй Україною»

25-08-2021 | 14:09

З 22 по 24 серпня у Києві на території Національного музею народної архітектури та побуту України «Пирогів» відбувся всеукраїнський фестиваль туристичних маршрутів і народно-художніх промислів «Мандруй Україною». Захід організувало Державне агентство розвитку туризму за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.
Мета фестивалю — ознайомити українців із туристичними й гастрономічними цікавинками всіх регіонів, відтак і гасло – «Відвідай усі регіони країни одночасно».
Участь у заході взяли і представники від Чернігівщини. Зокрема 24 серпня проведено низку майстер-класів з традиційних українських ремесел та представлено крафтову продукцію нашого регіону. Окрім того, презентовано обласні туристичні магніти — заповідники «Качанівка» та «Чернігів стародавній», Новгород-Сіверський музей – заповідник, садибу «Дім Хаскі» та іншу цікаву інформацію для туристів.
Загалом на фестивалі кожен міг знайти собі цікаве заняття. Для дорослих тут працювали різноманітні майстер-класи з кулінарії та традиційних ремесел, ярмарок, фуд-корт, лаунж та фотозони. А на найменших відвідувачів чекали басейн з кульками, аквагрим та інші активності.

За інформацією Департаменту культури і туризму,
національностей та релігій Чернігівської ОДА