back

До Дня Незалежності України можна створити оригінальну листівку

07-07-2021 | 13:29

Оригінально та яскраво поздоровити друзів, колег чи партнерів з 30 річницею Незалежності України пропонує портал Децентралізація.

За підтримки DESPRO на цьому ресурсі створено сервіс, що дозволяє у декілька кліків виготовити оригінальну листівку для привітання з Днем Незалежності України.

Тим, хто бажає, пропонують завантажити на портал фото зі своєї громади: сучасних об’єктів, пам'яток, гарних краєвидів, отримати унікальну вітальну листівку та поділитися результатом в соціальних мережах з друзями, колегами, партнерами.

Ми пропонуємо українським громадам за допомогою сервісу Листівка “Незалежній Україні 30 років!” поділитися на світлинах своїми здобутками, якісними змінами в освіті, охороні здоров’я, культурі, управлінні в сфері соціального захисту, економіці та інших важливих для громади сферах і тим самим привітати всю Україну з 30-ю річницею незалежності й відновлення української державності. Так про вашу громаду, її унікальність, її власні перемоги дізнаються всі, — закликають автори ідеї.