back

Завершуються останні приготування до відзначення 95-ї річниці подвигу Героїв Крут

28-01-2013 | 15:52

Завтра, 29 січня, на Чернігівщині відзначатиметься 95-та річниця подвигу Героїв Крут. Центральними заходами цього дня стануть мітинг-реквієм з вшанування пам’яті загиблих під Крутами, покладання квітів та літія за полеглими в бою, що пройдуть на території Меморіального комплексу «Пам`яті Героїв Крут» у с. Пам`ятне Борзнянського району.

Перевірити готовність усіх відповідальних за проведення заходів, узгодити окремі питання зібралися учасники засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в області 95-ї річниці подвигу Героїв Крут, яке 28 січня провів виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Микола Стрілець. У засіданні також взяли участь заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика.

Керівники структур, відповідальні за той чи інший напрямок підготовки поінформували про проведену роботу та внесли останні корективи до сценарного плану пам’ятного заходу.

Підсумовуючи, Микола Стрілець наголосив на необхідності проведення заходу з вшанування пам’яті загиблих під Крутами на високому рівні.


Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації