back

Олена Дума привітала випускників Академії Державної пенітенціарної служби

18-06-2021 | 18:58

Сьогодні, 18 червня, в Академії Державної пенітенціарної служби відбулася знаменна подія – урочистий випуск молодих офіцерів та кваліфікованих фахівців Державної кримінально-виконавчої служби України.

Привітали випускників із завершенням навчання і вручали їм дипломи державний секретар Міністерства юстиції України Олена Богачова, заступник міністра юстиції України Віталій Василик, заступник міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Валерія Коломієць, заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Олена Дума, міський голова Чернігова Владислав Атрошенко, голова Чернігівського відділення Національного олімпійського комітету України Валерій Куліч та інші почесні гості.

– Сьогодні ви знаходитеся за крок до самостійного життя. Завжди пам’ятайте, що форма та офіцерське звання – це не лише привід для гордості, а ще й велика відповідальність. Бо від вас у певній мірі залежить майбутнє України, розбудова правової сучасної європейської держави, – звернулася з вітальним словом до присутніх Олена Дума.

Дипломи про вищу освіту отримали 171 випускник денної та заочної форми навчання.

– Нехай неповторна романтика студентських років, проведених на древній Чернігово-Сіверській землі, та урочистість сьогоднішньої події назавжди залишать у вашій пам’яті яскраві та незабутні враження, – побажала молодим офіцерам заступниця голови ОДА.