back

Чернігівщина - учасник проекту «Програма ЄС Міцні регіони – спеціальна програма підтримки України»

16-06-2021 | 12:48

Сьогодні, 16 червня в онлайн форматі відбулася презентація, присвячена «м’якому запуску» проекту «Програма ЄС Міцні регіони – спеціальна програма підтримки України».

Оскільки Чернігівська область обрана одним із регіонів - бенефіціарів заходу, на території якої буде реалізовано даний проєкт, участь у презентації взяла перший заступник голови ОДА Олена Бойко та представники профільних департаментів.

 

Учасники заходу обговорили перспективи впровадження та пріоритетні напрями проєкту, спрямовані на зміцнення стійкості України до гібридних загроз протидії наслідкам пандемії Covid-19, розбудову активностей у соціальній, медичній, адміністративній сферах.

Програма має на меті пом'якшення соціальних уразливостей населення, вдосконалення антикорупційних заходів та зменшення соціально-економічної дестабілізації, пов'язаної з незаконною анексією Криму і Севастополя та подіями в Азовському морі.

 - Впевнена, що участь у даному проєкті сприятиме соціальному розвитку регіону та вирішенню нагальних проблем Чернігівщини у медичній та адміністративній сферах, - наголосила Олена Бойко.

Проект «Програма ЄС Міцні регіони – спеціальна програма підтримки України» впроваджується Компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» та Представництвом Європейського Союзу.