back

Приватизація єдиного майнового комплексу ДП «Чернігівський експертно-технічний центр Держпраці»

15-06-2021 | 11:22

Державне підприємство «Чернігівський експертно-технічний центр Держпраці» працює на умовах госпрозрахунку та самофінансування, є платником податку на прибуток на загальних засадах. За результатами господарської діяльності за останній звітний період підприємство є прибутковим.

Пріоритетні напрями діяльності — експертиза стану дотримання законодавства про працю, охорони праці та безпеки промислового виробництва суб'єктів господарювання під час виконання робіт підвищеної небезпеки, під час експлуатації машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки; навчання з питань охорони праці; атестація робочих місць та санітарно-гігієнічні дослідження небезпечних факторів на робочих місцях.

Адміністрація підприємства розміщується у власній одноповерховій цегляній будівлі, загальна площа якої 839,7 кв. м. Крім того, підприємство має на балансі приміщення площею 193,7 кв. м, де розміщується навчально-методичний центр. Будівля та приміщення перебувають у задовільному стані, забезпечені всім необхідним інженерним оснащенням (опалення, електропостачання, водопостачання та водовідведення, газопостачання) та обладнанням.

Місце розташування – м. Чернігів, Красносільського, 89.

Період уточнень – до 12.07.2021.

Дата проведення аукціону – 13.07.2021.

Початкова ціна продажу – 18 496 300,81 грн (без ПДВ).

Детальніше: https://bit.ly/2Ub5Zbf.

Більше пропозицій приватизації державного майна на сайті https://privatization.gov.ua.

За інформацією Управління забезпечення реалізації
повноважень у Чернігівській області Регіонального відділення
ФДМУ по Київський, Черкаській та Чернігівській областях