back

У Чернігівській ОДА привітали представників галузі легкої промисловості

10-06-2021 | 12:47

Напередодні професійного свята працівників легкої промисловості голова ОДА Анна Коваленко зустрілася з кращими представниками галузі.

- Легка промисловість Чернігівщини – одна з провідних, конкурентоспроможних галузей економіки нашого регіону, яка охоплює понад 50 підприємств та майже 4 тисячі робочих місць. Ваша якісна продукція впевнено завойовує прихильність та визнання вітчизняних і зарубіжних споживачів, - звернулася з вітальним словом до присутніх очільниця області.

Вона відзначила, що гідне місце на споживчому ринку та високий рівень розвитку забезпечують галузі висококваліфіковані працівники, які, зберігаючи кращі традиції, удосконалюють виробничий потенціал.

Ще одним потужним кроком, який сприяє розвитку галузі є  «Кластер легкої промисловості Чернігівської області», заснований в 2020 році Чернігівською Торгово-промисловою палатою та 10 чернігівськими підприємствами. Для Чернігівщини, на сьогоднішній день, це одна з найефективніших форм організації інноваційних процесів регіонального розвитку, яка об’єднала Чернігівський технологічний університет, органи самоврядування та владу.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток вітчизняної легкої промисловості та з нагоди Дня працівників легкої промисловості Почесною грамотою облдержадміністрації нагороджено:

- Книш Ніну Григорівну - майстра цеху № 2 ПрАТ «Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня».

Подяки голови обласної державної адміністрації вручили:

- Колотурській Людмилі Олександрівні - швачці 5 розряду ПрАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант»;

- Маторі Ігорю Володимировичу - механіку виробництва ПрАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант»;

- Приходько Ніні Яківні - прядильниці дільниці апаратного чесання та прядіння апаратно-прядільного виробництва ТОВ «ІТАЛТЕКС МЕРІНО»;

- Сердюк Олені Миколаївні - контролеру якості ТОВ «ІТАЛТЕКС МЕРІНО»;

- Кравчук Надії Василівні - начальнику швейного виробництва Відокремленого підрозділу «ТК-Стиль»  ТОВ «Текстиль-Контакт»;

- Василенку Олександру Петровичу - слюсарю-ремонтнику служби експлуатації Відокремленого підрозділу «ТК-Стиль» ТОВ «Текстиль-Контакт»;

- Шаш Марії Миколаївні - начальнику цеху № 2 «ПрАТ «Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня»;

- Мальцеву Олексію Олександровичу - старшому бухгалтеру ПрАТ «Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня»;

- Курочці Вірі Михайлівні - розкрійнику ТОВ «СІВЕРТЕКС»;

- Федоткіній Тетяні Володимирівні - швачці ТОВ «СІВЕРТЕКС»;

- Тимошенко Людмилі Іванівні - розкрійниці ТОВ «СІВЕРТЕКС».

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації