back

Дмитро Ілляшенко — призер всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед сантехніків

04-06-2021 | 15:44

Переможцями всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування» стали учні 6 закладів професійної освіти. Друге місце розділили Дмитро Ілляшенко, який навчається на другому курсі в Чернігівському професійному ліцеї залізничного транспорту, та Давид Туцький — учасник з Рівненської області.

Конкурс відбувся в два етапи. Півфінал проходив на базі Київського вищого професійного училища будівництва. У ньому взяли участь 22 учасники з різних областей країни. Фінал конкурсу відбувся днями у межах фестивалю Install Fest Ukraine 2021. За першість змагалися 12 осіб.

Усі учасники отримали подарунки та дипломи.

Довідково. Конкурс фахової майстерності з професії сантехніка організований в межах проєкту «Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні», який впроваджується за фінансової підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва, ТОВ «Геберіт Трейдинг» та виконується Швейцарською фундацією технічного співробітництва з розвитку «Свісконтакт» за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Мета конкурсу – створити платформу для посилення співпраці між закладами професійної освіти та представниками бізнесу, популяризувати робітничі професії, а також допомогти учням продемонструвати свої знання та навички.

За інформацією Міністерства освіти і науки України,
Управління освіти і науки Чернігівської ОДА