back

За минулу добу в Чернігівській області виявлено 76 нових випадків COVID-19

03-06-2021 | 17:17

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 3 червня в області зафіксовано 76 нових випадків COVID-19.

Захворювання підтверджено у п’ятьох ніжинців, 10 чернігівців, стількох же мешканців Семенівського району. Семеро інфікованих у Борзнянському, шестеро – у Коропському, 16 – у Бахмацькому, двоє – у Ріпкинському районах, По чотири хворих у Ніжинському, Носівському, Ічнянському та Сновському районах, по три – у Менському і Чернігівському, по одному –у Козелецькому районі та у Прилуках. З них 11 осіб госпіталізовано, решта лікується амбулаторно.

На жаль, маємо ще два летальні випадки. Від ускладнень, спричинених вірусом COVID-19, помер 61-річний чоловік зі Сновського району та 83-річна жителька Козелецького. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 159 хворих. З них 37 чернігівців, восьмеро прилучан, дев’ятеро ніжинців, стільки ж мешканців Прилуцького району. 17 одужавших у Бахмацькому районі, 12 – у Борзнянському, семеро – у Козелецькому, шестеро – у Сновському, двоє – у Варвинському. По чотири хворих одужало у Новгород-Сіверському, Носівському, Семенівському, Корюківському, Ічнянському та Бобровицькому районах, по три – у Сосницькому, Чернігівському, Ріпкинському, Куликівському й Менському, по п’ять – у Коропському й Ніжинському, по одному – у Срібнянському, Талалаївському і Городнянському. З них 24 особи перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 56 946 випадків захворювання COVID-19, з них:

– 54 256 пацієнтів одужало;

– 1 004 — лікується амбулаторно;

– 257 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;

– 1332 летальних випадків;

– 97 осіб померли із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели близько 900 досліджень.