back

У Чернігівській ОДА нагородили переможців національного відбору "Ігри воїнів"

03-06-2021 | 14:04

Сьогодні голова Чернігівської ОДА Анна Коваленко привітала з успішним виступом учасників національного відбору "Ігри Воїнів", що проходив у рамках міжнародного фестивалю "Звитяга Нескорених". Участь у святковому заході взяли заступниця голови облдержадміністрації Олена Дума, голова Чернігівської обласної ради Олена Дмитренко та її заступник Дмитро Блауш. 
Національний відбір "Ігри Воїнів" відбувся 15-16 травня у місті Києві. За результатами змагань представники Чернігівщини отримали 13 золотих медалей, три срібні та одну бронзову. 

Анна Коваленко подякувала учасникам змагань та їх сім’ям.

 – Рада вітати Вас з перемогою, що має велике значення як для Чернігівщини, так і для усієї України. Кількість виборених медалей – це підтвердження вашої неймовірної сили духу, незламності та нестримного прагнення до високих звершень, – зазначила Анна Коваленко.

Наступним етапом будуть змагання "Ігри Воїнів» в США. До збірної України увійшли троє з Чернігівської області:  ветеран Збройних сил України Олександр Дударєв, співробітник Національної поліції Олександр Гавриленко та ветеран Нацгвардії Владислав Шатіло.

Анна Коваленко побажала перемоги та запевнила, що Чернігівщина вболіватиме за своїх земляків.

За досягнуті високі спортивні результати під час національного відбору до збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Воїнів» Анна Коваленко вручила подяки та подарунки від обласної державної адміністрації:

Дударєву Олександру Васильовичу – п’ятиразовому чемпіону та срібному призеру з плавання та веслування на тренажері національного відбору «Ігри Воїнів»;

Шатилу Владиславу Ігорьовичу – триразовому чемпіону та срібному призеру з плавання, веслування на тренажері та пауерліфтинг національного відбору «Ігри Воїнів»;

Гавриленку Олександру Анатолійовичу – дворазовому чемпіону з кульової стрільби та
пауерліфтингу національного відбору «Ігри Воїнів»;

Ткаченку Олександру Миколайовичу – дворазовому чемпіону з легкої атлетики національного відбору «Ігри Воїнів»;

Наглію Сергію Володимировичу – чемпіону, срібному та бронзовому призеру з плавання та веслування на тренажері національного відбору «Ігри Воїнів»;

Довбишу Сергію Сергійовичу – учаснику національного відбору «Ігри Воїнів»;

Мозговому Володимиру Максимовичу – учаснику національного відбору «Ігри Воїнів»;

Печерному Олександру Валерійовичу – учаснику національного відбору «Ігри Воїнів».