back

У Новгород-Сіверському районі продовжують ремонтувати дорогу

01-06-2021 | 16:30

Нещодавно на дорозі О250920 Корюківка – Наумівка – Перелюб – Погорільці – Семенівка з під’їздом до с. Баранівка на ділянці км 37 + 300 - км 46 + 000 розпочався поточний середній ремонт. Ця дорого сполучує населені пункти та старостати новоствореного укрупненого Новгород-Сіверського району. Дорога не ремонтувалася вже понад 30 років. Нині ж силами підрядної організації вже прибрані зайві зелені насадження та проведено роботу з планування узбіччя. Наразі на ділянці протяжністю 5 км ремонтниками здійснюється влаштувуння вирівнюючого шару основи із щебенево-піщаної суміші та вирівнюючого шару з асфальтобетону.

До слова, на 2021 рік в рамках програми Президента України "Велике будівництво" в Чернігівській області запланована реалізація 34 проєктів ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності. 

З них 28 проєктів ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, загальною протяжністю 90,01 км. В тому числі:
1 об’єкт  – капітального ремонту дороги,
16 об’єктів – поточного середнього ремонту,
11 об’єктів  – капітального ремонту мостів,
6 проєктів на вулицях і дорогах комунальної власності в населених пунктах загальною протяжністю 7,92 км, в тому числі реконструкція 2 об'єктів та поточний середній ремонт 4 об'єктів.

Пріоритетність при відборі об’єктів ремонту доріг надається маршрутам шкільних автобусів, медичного транспорту, пасажирських перевезень та дорогам, по яких проходять туристичні маршрути.

За інформацією Управління капітального будівництва
Чернігівської ОДА