back

Забезпечення дітей якісним та повноцінним харчуванням розглянуто на засіданні робочої групи Регіонального комітету з економічних реформ

24-01-2013 | 15:30

На виконання завдань, поставлених Президентом України Віктором Януковичем щодо забезпечення дітей якісним, повноцінним та збалансованим харчуванням та у рамках виконання плану роботи Регіонального комітету з економічних реформ на I квартал 2013 року 24 січня, під головуванням в. о. заступника голови облдержадміністрації Юрія Музики, відбулося засідання робочої групи Регіонального комітету.

Як зазначалося, у 2012-2013 навчальному році різними видами харчування охоплено 98,2% школярів, гаряче харчування організовано для 83,5 % дітей і підлітків. Харчуванням за рахунок коштів місцевих бюджетів забезпечено 100% дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, 97,5 % учнів 1-4 класів.

Учасники наради обговорили та визначили основні напрямки роботи щодо створення умов, необхідних для організації повноцінного, безпечного і якісного харчування учнів, поповнення шкільних їдалень необхідним технологічним та холодильним обладнанням.

За результатами наради готується відповідне протокольне доручення.

За інформацією управління
освіти і науки облдержадміністрації