back

Активний туристичний сезон на Чернігівщині розпочався

28-05-2021 | 16:21

Мандрівники, гості, екскурсоводи та представники туристичного бізнесу нашого краю!

Чернігівщина – одна з областей України, де по-справжньому зацікавлені в тому, щоб регіон піднявся на новий щабель туристичної привабливості.

І тому, Чернігівська обласна державна адміністрація презентує Вам аналіз стану сервісу на основних туристичних об'єктах області.

Аналіз відображено в таблиці, яка є робочим інструментом та постійно оновлюється. Таблиця демонструє наскільки найважливіші об’єкти відповідають головним показникам комфорту відвідувачів. Червоним кольором в таблиці зазначені пункти, що не задовольняють сучасні потреби туриста та потребують їх вирішення. Жовтим - задовольняють частково і знаходяться в стадії опрацювання та зеленим - ті, які відповідають критеріям зручності.

З метою урахування інтересів усіх зацікавлених у розвитку туристичної галузі Чернігівщини, запрошуємо долучитися до покращення сервісу на туристично-привабливих об'єктах області.

Пропозиції та побажання надсилайте Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації на електронну адресу: [email protected]