back

Обласна спостережна комісія підсумувала свою роботу за 2012 рік

23-01-2013 | 18:20

Підбити підсумки роботи у 2012 році та окреслити плани на 2013 рік зібралися учасники засідання обласної спостережної комісії, яке 23 січня провів виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації, голова обласної спостережної комісії Микола Стрілець. У засіданні також взяли участь заступник прокурора Чернігівської області Олег Підгайний та начальник управління Державної пенітенціарної служби України в області Олександр Доробалюк.

Микола Стрілець підкреслив, що обласною спостережною комісією налагоджені партнерські стосунки з управлінням Державної пенітенціарної служби України в області, завдяки чому члени спостережної комісії відвідують установи виконання покарань, які розташовані на території області.

Найбільш тісна співпраця та порозуміння налагоджені з такими громадськими неурядовими організаціями області як: «Чернігівський жіночий правозахисний центр»; «Доброчин»; «Громадський контроль» та інші.

Безпосередньо співпрацюють з громадськими неурядовими організаціями, іншими органами влади, громадськістю міські та районні спостережні комісії. Найбільш активно та результативно працює спостережна комісія м. Чернігова.

Усі пропозиції, що були озвучені під час обговорення результатів роботи спостережної ради, за словами Миколи Стрільця, будуть обов’язково включені у план її роботи на 2013 рік.

Учасники засідання також розглянули та обговорили питання стану дотримання прав та умов утримання засуджених в установах Державної пенітенціарної служби України в області.


Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації