back

Про ініціативу партнерство "Відкритий Уряд" на семінарі

19-05-2021 | 12:00

У рамках тижня Відкритого Уряду Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА та Чернігівський регіональний центр підвищення кваліфікації провели навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Основи державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства України та залучення громадян до діяльності органів місцевої влади».
 
Під час заходу Дмитро Науменко, юрист Громадської організації «МАРТ», презентував Ініціативу «Партнерство ”Відкритий уряд”». Учасники заходу обговорили питання залучення громадськості до діяльності органів місцевої влади та прийняття рішень; комунікації в громадах: форми та методи.
Також були розглянуті питання медіаграмотності та основні аспекти взаємодії зі ЗМІ та комунікацій у мережі «Фейсбук».

В онлайн-заході взяли участь представники територіальних громад, районних державних адміністрацій, районних рад відповідальних за комунікації з громадськістю.

Цього року Тиждень Відкритого Уряду у країнах – учасницях міжнародної Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» проходить з 17 по 21 травня. Протягом тижня відбуваються заходи, спрямовані на розвиток демократії, підвищення рівня відкритості державного управління, налагодження співпраці між представниками громадськості та органами влади всіх рівнів.