back

Юрій Музика: "Діти з найвіддаленіших районів Чернігівщини мають отримати конкурентноспроможну освіту"

23-01-2013 | 18:00

У рамках виконання Програми економічних реформ України на 2010-2014 роки, ініційованої Президентом України Віктором Януковичем в країні триває реформування галузі освіти.

23 січня в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика провів селекторну нараду з актуальних питань удосконалення мережі навчальних закладів області. У студіях були присутні начальник управління освіти та науки ОДА А.Заліський, заступники голів райдержадміністрацій, міських голів з гуманітарних питань, начальники відділів освіти райдержадміністрацій, управлінь освіти міських рад.

Відкриваючи нараду, в.о. заступника голови облдержадміністрації наголосив на тому, що широкомасштабні зміни в соціально-економічному житті країни, зростаючі вимоги суспільства до якісної освіти все виразніше спонукають до системного вдосконалення надання освітніх послуг.

Було наголошено, що керівники районів та міст повинні провести низку дієвих, але виважених заходів, спрямованих на підвищення рівня якісного надання освітніх послуг. При цьому, необхідно максимально враховувати інтереси кожної дитини незалежно від того, де вона живе.

"Цей процес вимагає детального аналізу, виваженого підходу, а головне, широкої роз’яснювальної роботи серед громадськості про переваги здобуття знань у якнайкраще підготовленому для цього навчальному закладі, де працюють кваліфіковані педагоги”, – підкреслив на завершення Юрій Музика.


Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації