back

Готель «Слов’янський» виставлено на аукціон

14-05-2021 | 15:25

Фондом державного майна оголошено аукціон з продажу єдиного майнового комплексу ДКП «Готель "Слов’янський"», що відбудеться 26 травня 2021 року о  12:31.

Для реєстрації в аукціоні переходьте за посиланням https://cutt.ly/qbKSDjU

Телефон для довідок 093 435 71 77 Юлія Амельченко

 

Довідково.

Готель «Слов’янський» розташований в м. Новгород-Сіверський Чернігівської області на березі Десни в безпосередній близькості від Спасо-Преображенського монастиря (XI-XII ст.).

Новгород-Сіверський, місто легендарного князя Ігоря Святославовича, де збереглася ціла низка історико-культурних пам’яток, є одним з найцікавіших для туристів міст нашої країни.

Номерний фонд готелю у кількості 30 шт. представлений в чотирьох категоріях: стандарт, напівлюкс, люкс, апартаменти. Кожен номер обладнаний кондиціонером, сейфом і окремою ванною кімнатою з цілодобовим водопостачанням. Для зручності гостей в усіх номерах передбачені електронні замки, супутникове телебачення та інтернет-доступ. Конференц-зал готелю вміщує до 40 осіб, обладнаний всім необхідним для проведення конференцій, ділових зустрічей, корпоративних і приватних заходів. На базі готелю функціонує ресторан на дві зали – велика на 100 місць та мала на 30 місць. Окрім того, до комплексу входять: салон краси, тренажерний зал, більярд-клуб, турецька лазня, сауна з басейном, дискобар на 75 чол.

Нерухомість, що входить до складу єдиного майнового комплексу: будівля готелю (чотири поверхи та надбудова) площею 4752,7 м2 та будівля котельні й гаражу площею 131,2 м2.

Рік побудови – 2005.

Загальна площа – 4883,9 м2. Земельна ділянка під будівлею не сформована.

Готель розташований за 2 км від автовокзалу. Відстань до Чернігова – 171 км. З Києва до Новгород-Сіверського – 324 км автотранспортом, повітряним шляхом з Борисполя – 285 км. В 10 хв їзди за 8 км в с. Троїцьке є  аеродром. На відстані 100 м від готелю розміщений стадіон, який у разі потреби можна використати як гелікоптерний майданчик.