back

14-05-2021 | 11:00

к. 5 Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Презентація книги «Долі репресованих земляків. Чернігівський район (книга друга)»

У п’ятницю, 14 травня, об 11:00 у Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА в рамках обласних заходів до Дня пам’яті жертв політичних репресій відбудеться презентація науково-популярного видання «Долі репресованих земляків. Чернігівський район (книга друга)».

У книзі зібрано матеріали про жителів 20 населених пунктів Чернігівського району, що постраждали від радянської репресивної машини. Для підготовки видання упорядниками було опрацьовано понад 400 архівних справ.

Спікери:

  • Андрій Курданов, голова Чернігівського районного осередку Національної спілки краєзнавців України;
  • Валентин Митькевич, представник колективу упорядників книги;
  • Раїса Воробей, директор Державного архіву Чернігівської області.

Книга видана коштом обласного бюджету Чернігівської області в рамках обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2016–2020 роки за результатами конкурсу рукописів місцевих авторів 2020 року.

Місце проведення: к. № 5 Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА, вул. Шевченка, 7.

Час проведення: п’ятниця, 14 травня, початок об 11:00.

До участі у заході запрошуються представники засобів масової інформації.

Увага! У зв’язку із епідеміологічною ситуацією прохання дотримуватися соціальної дистанції, правил особистої гігієни та використовувати захисні маски у громадських місцях.

ГО Активне Суспільство України