back

Чернігівська митниця підсумувала результати діяльності у 2012 році

22-01-2013 | 15:00

22 січня відбулася нарада з підбиття підсумків діяльності Чернігівської митниці за 2012 рік. У нараді взяв участь виконуючий обов’язки заступника голови облдержадміністрації Леонід Подоляк.

Відкриваючи нараду, начальник митниці Олександр Іванов зазначив, що минулий рік для Чернігівської митниці був насичений багатьма відповідальними завданнями та важливими подіями. Це, зокрема, такі значущі для всієї країни події як проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу «Євро - 2012», впровадження з 1 червня нового Митного кодексу України та інші.

У своєму виступі він акцентував увагу як на основних напрямах діяльності, в яких досягнуто певних позитивних результатів, так і на тих, що потребують покращення.

В. о. заступника голови облдержадміністрації Леонід Подоляк зазначив, що одне із важливих завдань митниці на сучасному етапі полягає у сприянні поліпшенню ділового та інвестиційного клімату в області, підтримці легального бізнесу та створенні сприятливих умов для його ведення. Стабільна робота митниці та збільшення надходжень від її діяльності, що спрямовуються до бюджету, сприяє ефективному вирішенню на обласному рівні соціально-економічних завдань.

Оцінку діяльності митниці також дали присутні на нараді виконуючий обов’язки голови Державної податкової служби у Чернігівській області Ігор Скоріков та заступник начальника УСБУ у Чернігівській області – начальник відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю Олександр Гуляницький.


Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації