back

Тринадцять громад Чернігівщини беруть участь у конкурсі «Наша громада». Підтримайте своїх

11-05-2021 | 10:48

Конкурс «Наша громада» проводиться для територіальних громад з 29 березня до 30 вересня 2021 року й організований телеканалами ICTV та СТБ у партнерстві з Українським кризовим медіа-центром у рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Для участі в ньому зареєструвалися і 13 громад з Чернігівщини. Зараз триває другий етап конкурсу — відбір 13 громад-учасниць, які матимуть найбільшу підтримку за результатами інтернет-голосування, та 13 громад-учасниць, які отримають найвищі бали за результатами голосування експертного журі.

Щоб підтримати проєкт громади — треба зареєструватися на сайті через свій акаунт у соціальній мережі або електронну пошту. Кожна людина може підтримати по 5 різних проєктів, поставивши відмітку «Проголосувати». Голосування захищене від накруток ботами і триватиме до 31 травня поточного року.

Підсумки інтернет-голосування та голосування експертного журі будуть опубліковані 10 червня на сайті конкурсу.

На третьому етапі конкурсу упродовж червня-вересня телеканали ICTV та СТБ познайомлять українців із його фіналістами в ефірі програм «Факти» та «Вікна».

Оголошення переможця конкурсу після фінального голосування журі відбудеться під час урочистої події у студії ICTV, куди будуть запрошені представники 26 громад-фіналістів та члени експертного журі. Сюжет про громаду-переможницю, її проєкт та вручення призу можна буде побачити в ефірі «Фактів» 30 вересня о 18:45.

Тож якщо хочете, щоб в ефірі українських національних телеканалів розповіли про досягнення та досвід обраних вами громад, а також підтримали їхній розвиток, успішні місцеві проєкти, ініціативність та активність жителів, проголосуйте на сайті конкурсу «Наша громада» за представників Чернігівщини.