back

Грантовий конкурс Synergy for Change для стартапів та соціальних підприємств

29-04-2021 | 16:54

Фонд Synergy for Change створений з метою підтримки ціннісного бізнесу і сприяє розвитку підприємств та організацій у відповідності до глобальних цілей сталого розвитку ООН.

Фонд Synergy for Change є соціальною складовою Synergy Universe, першої екосистеми з фандрейзингу в Україні. Основна місія групи компаній: створити синергію між представниками бізнесу, громадськістю та врядуванням через фандрейзинг. Компанія надає консультаційні та освітні послуги щодо диверсифікації джерел доходів через комплексний фандрейзинг, нарощування потенціалу, розвиток бізнесу, громадських організацій та покращення роботи об’єднаних територіальних громад.

Для участі у грантовому конкурсі необхідно подати заявку до 23 травня 2021. Посилання на аплікаційну форму для подання заявки та пакет документів розміщено на сторінці Synergy Universe.

6 травня, 13 травня о 16:00 на фейсбук-сторінці Synergy Universe буде проведено вебінари з роз’яснення умов грантової програми, на які необхідно зареєструватись

24 травня – 30 травня – відбір грантових заявок для презентації проєктів.

3 червня – онлайн-пітчинг відібраних проєктів.

10 червня – оголошення переможців грантового конкурсу.

11 – 20 червня – узгодження і підписання угод на надання грантової підтримки для переможців.

21 червня – 21 вересня – надання підтримки.

В рамках проведення грантового конкурсу Synergy for Change буде визначено 3 переможці, які отримають ваучер на суму від 4000 до
10000 євро. Фінансова допомога надається на безповоротній основі. 

Перевага надається таким напрямкам: медицина, health care, e-commerce, сталі екологічні рішення, аграрні інновації, громадська безпека та соціальна згуртованість, відповідальне споживання, IT, готельний та ресторанний бізнес, індустрія розваг та відпочинку.

Ваучер можна використати на будь-які послуги групи компаній Synergy Universe, такі як: консультаційні або освітні послуги, менторська підтримка з грантових можливостей. Тривалість і кількість консультацій не обмежена, визначається за домовленістю, у відповідності до суми гранту.

Заявки оцінюватимуться за такими критеріями:

  • реалістичність проєктів і їх відповідність глобальним цілям сталого розвитку ООН;
  • наявність досвіду в сфері;
  • TRL 2-8(для інновацій);
  • юридична форма (підприємства та організації різної форми власності (ГО, БО, БФ, ФОП, ТОВ);
  • наявність команди або спеціалістів/робітників;
  • інноваційність проєкту.

Контактна особа: 

Анна Павленко, e-mail:  [email protected]

Детально https://www.prostir.ua/?grants=28-kvitnya-2021-roku-rozpochynajetsya-nabir-zayavok-na-hrantovyj-konkurs-synergy-for-change