back

Анна Коваленко відвідала Прилуччину з робочим візитом

28-04-2021 | 19:40

Сьогодні, 28 квітня, голова Чернігівської обласної державної адміністрації Анна Коваленко відвідала з робочим візитом Прилуцький район. Зокрема, голова перевірила стан виконання підписаного в лютому тристороннього меморандуму про забезпечення соціального захисту та підвищення рівня зайнятості населення та зростання заробітної плати працівників ТОВ "Пожмашина". Це одне з провідних в економічному плані підприємств району, утворює значну частину бюджету Прилуцького району та Чернігівської області та забезпечує роботою близько шістсот працівників.

Також в ході візиту Анна Коваленко зустрілася з Олександром Миронюком, заступником Міністра оборони, який прибув проконтролювати стан виконання підприємством державного оборонного замовлення.

Під час зустрічі голова облдержадміністрації висловила вдячність керівництву заводу за підтримку та розвиток соціальної сфери місцевої громади: надання благодійної допомоги закладам освіти та охорони здоров’я, дитсадкам, фінансування ремонту доріг та освітлення вулиць тощо.

– Маю надію, що підприємство буде розвиватися і надалі, а співпраця влади та бізнесу буде взаємовигідною, плідною та довгостроковою, – зазначила Анна Коваленко.