back

Реконструкція Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи – амбітний проєкт, який відстоюватиме команда Чернігівської ОДА

26-04-2021 | 19:26

Прилуцька міська рада подала пакет документів до Мінмолодьспорту України для участі в конкурсі на отримання у 2021 році субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток спортивної інфраструктури.

Проєктом модернізації Прилуцького позашкільного навчального закладу дитячо-юнацької спортивної школи вартістю 25 млн грн передбачено будівництво футбольного поля зі штучною травою (60 х 40 м), легкоатлетичного ядра з біговими доріжками (6 х 400 м) зі штучним покриттям, секторів для метань і стрибків, комплексу майданчиків для пляжного волейболу, баскетболу і тенісу, комплекту вуличних тренажерів, обладнання вуличного туалету, місць для паркування автомобілів і стоянок для велосипедів, освітлення всіх майданчиків і футбольного поля.

- Прилуцькі спортсмени роками достойно представляли Приудайський край на всеукраїнських та міжнародних змаганнях з біатлону, футболу, легкої атлетики та волейболу. Ці п’ять олімпійських видів спорту і стали одним з критеріїв, за якими ДЮСШ Прилуцької міської ради бере участь у конкурсі Мінмолодьспорту, перемога в якому відкриє перспективи для спортивної молоді і надалі розвиватися і здобувати нагороди у складі олімпійської та українських збірних, - наголосила голова облдержадміністрації Анна Коваленко.

І зазначила, що одним з пріоритетів Чернігівської ОДА є підтримка розвиткових та соціальних проєктів у громадах, допомога в залученні та пошуку додаткових джерел фінансування. Фахівці установи завжди готові надавати консультаційну та експертну підтримку щодо підготовки проєктних заявок, тощо.