back

Тимошенко анонсував масштабну реконструкцію обласних лікарень за програмою «Велике будівництво»

08-04-2021 | 14:23

У другій половині 2021 року розпочнеться масова реконструкція обласних лікарень по всій країні. Про це на форумі «Муніципальна інфраструктура: розвиток і комфорт міст» заявив координатор програми «Велике будівництво», заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, повідомляє Укрінформ.

Він наголосив, що реконструкція приймальних відділень лікарень у рамках президентської програми «Велике будівництво» вже на фінальному етапі. Наступним кроком стане модернізація обласних лікарень.

«Цього року додалося ще проєктів до «Великого будівництва», це і реконструкція обласних лікарень - ми починаємо проєктування і вже реконструкції почнуться в другій половині року», - сказав Тимошенко.

Нагадаємо, у 2021 році за програмою «Велике будівництво» планують побудувати та відремонтувати 6 500 км доріг та 245 штучних споруд, включно з мостами. Також здадуть в експлуатацію 95 шкіл, 70 дитячих садків, 80 стадіонів, 29 басейнів та 177 приймальних відділень, а за проєктом «Велика реставрація» за три роки буде відновлено 150 пам’яток культури.